Arbeidsandel / Work share

[EnglishBelow]

Dysterjordet andelslandbruk tilbyr 10 arbeidsandeler i 2023. En arbeidsandel er et tilbud til de som har lavere inntekt, men har tid og ork til å gjøre mer arbeid på jordet. Denne andelen gir deg muligheten til å høste økologiske grønnsaker gjennom 2023 sesongen, mot 1 500 kroner og 26 timer dugnad.

For å søke skriv en liten tekst som svarer på følgende spørsmål: Hvorfor er du interessert i denne andel og hvordan hjelper den reduserte prisen deg? Har du erfaring med grønnsaksproduksjon eller hagearbeid, ta gjerne med dette, men merk det er ikke nødvendig å ha erfaring! Send denne teksten til andelslandbruk@dysterjordet.no.

Søknadsfrist: 20.03.2023

———————————————————————————

Dysterjordet andelslandbruk offers 10 workshares in 2023. A work share is an offer for those who have lower income, but have the time and energy to do more work on the field. This share offers you the ability to harvest organic vegetables throughout the 2023 season, in exchange for 1,500 nok and 26 hours of dugnad.

To apply write a small text which answers the following questions: Why are you interested in this share and how does the reduced price help you? If you have any experience with vegetable production or gardening, feel free to include this, but note it is not necessary to have experience! Send this text to andelslandbruk@dysterjordet.no.

Application deadline: 20.03.2023

andelslandbruk@dysterjordet.no

Comments are closed.