Åpen økologisk gård + gratis komposteringskurs

Screen Shot 2018-10-20 at 1.00.21 pmI samarbeid med Økologisk Norge (tidligere Oikos Norge) vi skal gjerne åpen vår andelsgård 28. okt for folk til å kom på besøk, piknik eller snakke med medlemmer om deres erfaring. Se her for aktiviteter inkludert en gratis komposteringskurs.

• Åpen økologisk gård har blitt arrangert årlig siden 2011, og målet er å bidra til økt kunnskap og engasjement rundt økologisk og biodynamisk landbruk. Primærmålgruppen er folk med interesse for økologisk og biodynamisk mat og landbruk og gjerne også andelslandbruk, inkludert barnefamilier
• Økologisk Norge er prosjekteier og -leder, og Biologisk-dynamisk forening er samarbeidspartner
• Prosjektet blir finansiert via utviklingsmidler fra Landbruksdirektoratet

 

Comments are closed.